Return to search

Kaišiadorių kūno kultūros ir sporto centro darbuotojų motyvavimo veiksniai strateginio valdymo aspektu / The motivational aspects for employees of Kaišiadorys Physical Education and Sports Centre in aspect of strategic management

Darbo objektas: Kaišiadorių kūno kultūros ir sporto centro darbuotojų motyvavimo veiksniai
Darbo tikslas: Ištirti Kaišiadorių rajono sporto centro darbuotojų motyvavimo veiksnius strateginio valdymo aspektu.
Darbo uždaviniai:
1. Apibūdinti motyvacijos ir strateginio valdymo teorines sampratas;
2. Aptarti darbuotojų teorines motyvavimo veiklos rūšis ir strateginio valdymo mechanizmus;
3. Nustatyti esminius Kaišiadorių kūno kultūros ir sporto centro darbuotojų motyvavimo veiksnius strateginio valdymo aspektu.
Išvados:
1. Analizuojant motyvacijos ir strateginio valdymo sampratas, daugelis autorių savo darbuose išskiria nemažai motyvacijos sampratos pavyzdžių, sąvokų ir apibrėžimų, tačiau kiekvienas juos apibūdina skirtingai. Taip pat ir daugelis strateginio valdymo autorių šį terminą apibūdina savaip, tačiau kiekvienas pabrėžia strateginį valdymą kaip procesą, kuris padeda organizacijoms egzistuoti ir tobulėti.
2. Nagrinėjant motyvacijos temą galima matyti, kad yra pateikiama daugybė teorijų, kurios padeda tirti ir analizuoti motyvaciją, daugybė svarbių motyvacijos priemonių, veiksnių, veiklos rūšių.. Taip pat pateikiami ir strateginio valdymo mechanizmai bei jų komponentai, kurie padeda geriau suprasti, tiek pačią strategijos esmę, tiek patį valdymą bei reikšmę motyvavimo veiksniams.
3. Atlikus tyrimą Kaišiadorių kūno kultūros ir sporto centre matyti, kad esminiai darbuotojų motyvavimo veiksniai yra darbo užmokestis, darbo sąlygos, pats darbas ir karjeros galimybės. Gauti... [toliau žr. visą tekstą] / The motivational aspects for employees of Kaišiadorys Physical Education and Sports Centre in aspect of strategic management.

Identiferoai:union.ndltd.org:LABT_ETD/oai:elaba.lt:LT-eLABa-0001:E.02~2012~D_20120620_120956-25900
Date20 June 2012
CreatorsNavickas, Karolis
ContributorsMikalauskas, Rimantas, Liesionis, Vytautas, Navickienė, Regina, Šimkus, Audrius, Fominienė, Vilija, Pilelienė, Lina, Žilaitytė, Gintarė, Lithuanian Academy of Physical Education
PublisherLithuanian Academic Libraries Network (LABT), Lithuanian Academy of Physical Education
Source SetsLithuanian ETD submission system
LanguageLithuanian
Detected LanguageUnknown
TypeBachelor thesis
Formatapplication/pdf
Sourcehttp://vddb.laba.lt/obj/LT-eLABa-0001:E.02~2012~D_20120620_120956-25900
RightsUnrestricted

Page generated in 0.0031 seconds